Søk Blits

Søk her

SoMe-ansvarlig/strateg


Som SoMe ansvarlig får man styre Norges største idrettslag på sosiale medier. I dag er vi tilgjengelige via Facebook, Instagram og TikTok, men vi er også åpne for gode ideer på andre kanaler.

Som SoMe ansvarlig jobber man med innholdsproduksjon og arbeider med å skape et godt omdømme for idrettslaget, både internt og eksternt. Samtidig hjelper vi gruppene med tips og triks for sosiale medier.

Du behøver ingen formell kompetanse for å søke, men bør ha interesse for å lære mer om sosiale medier!

Fotograf

Som fotograf i Blits får du tilgang på nytt flott utstyr, alt fra kamera med flotte objektiver til drone og PC for bilderedigering. Vi tar bilder i alle type situasjoner og kan tilby svært mange forskjellige spennende fotosituasjoner. Som fotograf i Blits får du møte mange aktivitetsgrupper og bli kjent med personer på tvers av NTNUI.

Vi bruker Sony kameraer og DJI drone.

Du behøver ingen formell kompetanse for å søke, men bør ha interesse for fotografi. Bilder vi tar publiseres med CC BY 4.0 lisens.


Skribent

Som skribent er du med på vise frem alt som skjer i NTNUI. Artikler blir publisert offentlig via NTNUIs nettsider, nyhetsbrev og Klubbavisa, klubbens egen redaksjonelle avis. Som skribent lærer du å skrive pressemeldinger og hjelpe til med medietrening av nøkkelpersoner i organisasjonen. Som skribent i Blits får du møte mange aktivitetsgrupper og bli kjent med personer på tvers av NTNUI.

Du behøver ingen formell kompetanse for å søke, men bør ha interesse for å skrive og oppsøke gruppene for å skaffe informasjon!

Videograf

Som videograf får du tilgang til Blits sine Sony-kameraer og Blits sin egen stasjonære datamaskin der du kan legge inn videoene og redigere. Maskinen er bygget spesielt med tanke på Blits sitt arbeid og har prosessor og skjermkort til å kunne redigere video. Du vil også få tilgang på Adobe-pakken med blant annet Premiere Pro og After effects. Som videograf i Blits får du møte mange aktivitetsgrupper og bli kjent med personer på tvers av NTNUI.

Du behøver ingen formell kompetanse for å søke, men bør ha interesse for videografi og/eller videoredigering.

Designer

Jobb med alt fra logodesign, til plakater og klær. Som designer i NTNUI Blits får du tilgang på en kraftig datamaskin bygget for å kunne prosessere store grafiske arbeid. På denne har du tilgang til tegnebrett og hele Adobe-pakken. Som designer i Blits får du være med på å bestemme NTNUIs grafiske profil, lære å bruke avanserte designverktøy og se studenter gå rundt med dine design på klærne!

Du behøver ingen formell kompetanse for å søke, men bør ha interesse for å lære nye programmer samt et øye for det estetiske. Tegneferdigheter kan komme godt med!

Kommunikasjonsrådgiver

Gi ledere i NTNUI hjelp til kommunikasjonsstrategi, havne i media. Finn de beste løsningene for å se gode ut. Håndter kriser og sørg for at alle vet at du må være med i NTNUI for å få de beste øyeblikkene i studietiden. Kommunikasjonsrådgiver gir råd til arrangementer og liknende, og gjør også medietrening av profilerte personer i laget


Du behøver ingen formell kompetanse, men det er en fordel å ha interesse for kommunikasjon og media

Dette får du hos oss

I Blits treffer du på et tett miljø av fotografer, designere, skribenter og kommunikasjonsfolk. Vi arbeider for å promotere NTNUI på best mulig måte. Hos Blits får du tilgang på alle verktøy du trenger, samt sosiale samlinger som hører studietiden til. Du vil også få bli med på alt som skjer i NTNUI Admin, dette er blandt annet Admingym og egne forumsamlinger og fester før blant annet Gudenes natteliv.